Дизайнерські обігрівачі з художньою ковкою

Чи може обігрівач у будинку бути чимось більшим, ніж просто приладом для опалення приміщення? Наприклад, стати невід'ємною частиною в інтер'єрі та прикрасити ваш будинок? У цій статті ми намагатимемося докладно відповісти на це запитання.

Сучасний ринок України вже давно перенасичений різноманітними обігрівальними приладами. Як європейського виробництва, що іноді виявляються китайськими підробками, так і вітчизняних, часто сумнівної якості. З такого широкого асортименту буває дуже важко зробити правильний вибір, особливо якщо не знати головних переваг, які можуть бути обігрівачі, покликані створювати теплову завісу і правильну конвекцію повітря (про це читайте в інших статтях).

Тому до нас часто звертаються клієнти з проханням допомогти їм підібрати правильний з точки зору ефективності та одночасно економності тип опалення для їхніх будинків та підприємств. У більшості замовників саме ці вище озвучені фактори є головними при виборі електричного обігрівача. Але! Є також і відсоток таких клієнтів, які бажають, щоб їх техніка для опалення була не тільки продуктивною/економічною, але також і красивою, витонченою, здатною вписатися в унікальний дизайн інтер'єру, доповнити візуалізувати затишок тепла у вигляді красивих образів. Обігрівачі «TeploMAX» створені саме для таких клієнтів із максимальними запитами. ТеплоМакс - це приватна технологія!

Багато хто вважає, що основна роль обігрівача полягає тільки в опаленні приміщення, і більшого від нього вимагати безглуздо. Але ми постараємося показати вам інші сторони, якими може і повинен мати найкращий сучасний обігрівач.

По-перше, навіщо цьому приладу бути нудною прямокутною чи циліндричною формою? А по-друге, наприклад, у стандартному білому кольорі, що часто ріже око. Подовжений форм-фактор обігрівачів ТеплоМакс дозволяє відразу виглядати стильно, сучасно, мінімалістично. А тепер додайте художню ковку! І ось уже перед вами мистецтво, що демонструє солідність старовинних камінів з металевим оздобленням та сучасні технології одночасно. Вам цього мало? Тоді все це можна зробити з нержавіючої сталі!

Обігрівачі «TeploMAX», представлені на нашому сайті, не тільки якісно виконують своє основне завдання, але й нестимуть у собі декоративну функцію в інтер'єрі вашого будинку, офісу чи ресторану. Цікава форма з доповненням з кованих елементів роблять ці обігрівачі схожими на справжній витвір мистецтва, що заслуговує на окрему увагу.

"TeploMAX" пропонує вам обігрівачі з унікальним декоративним підходом, які стануть не просто доповненням, а й частиною закінченого образу інтер'єру. Незвичайна цікава форма та можливість вибрати унікальний кований візерунок – допоможе вам висловити свій смак та досягти ідеального поєднання з дизайном приміщення.

Важливо відзначити, що наші електричні обігрівачі чудово поєднуються та гармоніюють із сучасними тенденціями в дизайні.

На нашому сайті ви зможете детальніше вивчити наш асортимент та підібрати відповідний обігрівач для вашого приміщення. Телефонуйте, або залишайте заявку прямо на сайті:

☎️067-388-0-844