Обігрів теплиць за допомогою електричних обігрівачів

За сучасних умов ринку сільського господарства використання теплиць без опалювальної системи є майже невигідним підприємством. Використання опалювальних систем у теплицях дозволяє швидше висадити необхідні культури та досягти появи ранніх урожаїв, що дає фору часу для того, щоб отримати другий і навіть третій урожай (залежно від культури) за один сезон.

Крім того, опалення необхідне навіть у тих теплицях, які створені тільки для підтримки температури вище нуля, тому що рослинам для нормального зростання все одно потрібне додаткове джерело тепла.

Якщо ви хочете збирати врожай цілий рік, вам просто потрібна ефективна система опалення для того, щоб ви не турбувалися про збереження та плодоносність своїх рослин. Водночас це має бути система з можливістю плавного регулювання температури повітря та низьким споживанням енергії для більш вигідного вмісту. Тобто, як мінімум, вам потрібна система з повноцінним клімат-контролем для максимально ефективного контролю своїх витрат на опалення!

А якщо ці обігрівачі ще влаштовані так, щоб створювати теплову завісу? Так, ми говоримо про наше повноцінне рішення для теплиць - обігрівачі "ТеплоМакс". Що ми можемо запропонувати?

Ефективність

Опалення за допомогою електричних обігрівачів "ТеплоМакс" є максимально ефективним завдяки відмінній тепловіддачі обігрівача та правильній конвекції повітря. "TeploMAX" рівномірно розподілить тепло, а інтелектуальний клімат-контроль відповідатиме за стабільність мікроклімату вашої теплиці.

Зручність та автоматизованість

Наші електричні обігрівачі дуже прості в управлінні та зручні в обслуговуванні. Процес опалення з їх допомогою відбувається самостійно і не потребує жодних зусиль. Наприклад, немає необхідності постійного контролю як у випадку з пічним опаленням. Максимальна автономність без монтажних робіт!

Економія

Спеціальна функція програмування увімкнення та вимикання пристрою по годинах/днях, дозволить вам знизити витрати на електроенергію та заощадити в тому випадку, коли допустимо трохи знизити температуру в теплиці. Адже найважливіше завдання опалення у теплицях, це підтримання необхідної температури саме вночі, коли температура повітря зовні значно знижується. Тому вдень, коли температура повітря знову підвищується, допустимо знизити витрати на опалення за рахунок автоматичного вимкнення та включення на кілька годин. У будь-якому випадку інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс клімат-контролю дозволить вам витримувати як необхідну температуру в теплиці, так і регулювати її за графіком.

Купівля електричних обігрівачів "TeploMAX" легко окупається за рахунок максимально високого ККД та контролю витрат.

Теплова завіса

Наші обігрівачі сконструйовані таким чином, щоби створювати теплову завісу на максимально великій площі. Для теплиць це особливо актуально, особливо біля дверей (входу), де найнижча теплоізоляція.

Встановіть обігрівач «TeploMAX» у місцях максимальної втрати, щоб створити теплову завісу/перешкоду. Не треба опалювати вулицю!

Відсутні витрати на монтаж/установку приладів

Важливо, що опалення за допомогою електричних обігрівачів "ТеплоМакс" не вимагає зайвих витрат на встановлення додаткових будівель та монтажу, як у випадку з газовою та твердопаливною системою опалення. А якщо враховувати, що ваші теплиці не знаходяться безпосередньо поряд з будинком, то витрати на встановлення газової або твердопаливної системи неймовірно підвищаться через необхідність нового капітального розведення труб та встановлення батарей.

Додайте сюди можливі та неминучі поломки складної електроніки котлів, які призведуть до втрати всього врожаю, і переваги обігрівачів "ТеплоМакс" стають очевидними.

Обігрівачі "ТеплоМакс" у свою чергу безпрецедентно надійні і мають 7-річну гарантію.

Просто додай електрику

Для опалення за допомогою обігрівачів "ТеплоМакс" на віддаленій території Вам знадобиться лише провести електрику та встановити розетки, що виходить незрівнянно значно дешевше, ніж встановлення будь-якої іншої опалювальної системи. А якщо порівнювати з газовим опаленням, то це буде економія, порівнянна з витратами кількох років опалення.

Мобільність та швидка установка

Завдяки своїм компактним розмірам електричні обігрівачі "ТеплоМакс" не вимагають багато місця і за бажання можна легко міняти їхнє розташування.

Для теплиць мобільність обігрівачів є особливо цінною властивістю, оскільки їх можна просто перенести в іншу теплицю, або прибрати на час простою/перебудови.

Для встановлення вам не знадобиться наявність додаткових пристроїв або системи розведення труб/батарей для повноцінної роботи опалення, як у випадку газового опалення. Також немає жодної потреби у будівництві повітроводу та наявність окремого приміщення, як з пічним опаленням. Все, що необхідно, це тільки доступ до розетки.

Самостійність та автономність

Монтаж пристрою здійснюється досить легко, тому не вимагає допомоги спеціалістів та додаткових витрат.

Безпека та гібридна система

Якщо у вашій теплиці вже встановлена будь-яка система опалення – доповніть її обігрівачами «TeploMAX» і збільште свою "опалювальну безпеку". Дублювання систем опалення це правильне рішення для тих, хто цінує безпеку та надійність.

Ваша теплиця у надійних руках «TeploMAX».

Телефонуйте для консультації, ми також допоможемо вам розрахувати необхідну потужність обігрівачів:

☎️067-388-0-844