Переваги сучасних обігрівачів Тепломакс

Перша асоціація, пов'язана з електричним нагріванням, - необхідність нести високі експлуатаційні витрати.

Дійсно, електрика – досить дороге середовище, але використання електричних опалювальних приладів у багатьох випадках один із найкращих варіантів опалення. На особливу увагу заслуговує покупка електричних обігрівачів "Тепломакс".

На початку варто відзначити, що йдеться зовсім не про популярні прилади, відомі з минулого століття з високотемпературним нагрівальним елементом і дуже простим термостатом. Сучасні обігрівачі "Тепломакс" мають мало спільного із цими радіаторами. Технічний прогрес набув чинності, насамперед використання незрівнянно більш якісних матеріалів та інтелектуальних систем застосування, означав, що конвекційне електричне нагрівання може впевнено конкурувати з іншими методами нагріву, більш високі експлуатаційні витрати компенсують високий тепловий комфорт, простоту використання та універсальність. Крім того, сучасні нагрівачі є дуже енергоефективними і досягають високої працездатності, і витрати, пов'язані з їх покупкою, є відносно низькими порівняно, наприклад, популярними газовими котлами.

Електронагрівачі "Тепломакс" можуть працювати як основна або додаткова система опалення.

Одна з переваг пристрою - це те, що вони можуть бути як додатковими, так і стаціонарними пристроями, які зазвичай монтуються на стіні або на підлозі. Вони мають сучасні електронні термостати, які керують температурою з точністю до 0,1%. Нагрівальний елемент має низьку температуру, а температура поверхні радіатора не перевищує 70 градусів. Завдяки цьому використання такого пристрою дуже безпечне, що також залежить від захисту від перегріву.

"Тепломакс" – це мобільні прилади.

Основною перевагою яких, як ви можете легко здогадатися, є можливість переміщати їх з місця на місце та використовувати там, де вони потрібні зараз.

Дуже зручним є те, що пристрої дуже прості у використанні. З системою клімат-контроль можна контролювати температуру приміщення та поверхні самого приладу (40 – 70 градусів). Розумна електроніка дозволяє програмувати нагрівач на включення та вимкнення цілодобово 24/7.

Електричні обігрівачі можуть бути успішно використані для опалення ванної кімнати, незважаючи на особливі умови цієї кімнати.

Наші прилади, напевно, задовольнять людей, для яких комфорт використання опалювальної системи має першорядне значення. Однак слід пам'ятати, що найдешевші товари, гірші за якістю, довговічністю та функціональністю, можуть не відповідати очікуванням користувачів. Однак правильно спроектована та побудована система опалення, як Тепломакс, споживатиме мінімум енергії, забезпечуючи при цьому приємне тепло та практично не вимагаючи обслуговування. Однак умова полягає в тому, що поруч має бути розетка із заземленням.

Купуйте найкращий в Україні обігрівач на нашому сайті або телефонуйте за номером:

☎️067-388-0-844