Чому Тепломакс кращий за твердопаливний котел?

Низька ціна на вугілля робить твердопаливні котли найпопулярнішими опалювальними приладами. Дешеве обслуговування, безумовно, є дуже важливим, але ви повинні взяти до уваги, що робота вугільного або дров'яного котла є трудомісткою.

Коли ви вирішите збудувати будинок на ділянці землі, до якої не було підведено газ, у вас є кілька варіантів опалення. Одним із них є встановлення твердопаливного котла. Другий варіант – електричне опалення.

Опалення будинку твердопаливним котлом

Котли на твердому паливі, особливо на вугіллі, є пристроями, що найчастіше використовуються, коли неможливо використовувати природний газ, переважна більшість вибирають таке рішення. Це не найкращий варіант для тих, хто проводить багато часу далеко від будинку і не має часу займатися котельнею, але ця незручність компенсується порівняно низькою вартістю палива, відсутністю формальностей, які необхідно враховувати при встановленні та запуску котла, та його низькою ціною.

Опалення на твердопаливному котлі безумовно дешевше, ніж на газі - більш ніж наполовину при спалюванні вугілля. Однак важко не погодитися з тим фактом, що використання котла, яке вимагає ручного керування та контролю його роботи, набагато клопітніше, ніж електричне. Паливо слід замовляти вчасно та вивантажувати після прибуття. Ви також маєте старанно працювати для щоденної роботи котла. Крім того, існує безліч видів діяльності, в яких вам необхідно отримати навички для ефективної роботи, щоб вартість опалення насправді була такою ж низькою, як це випливає з теоретичних розрахунків. Буває, що ефективність забрудненого котла, в який повітря не подається в потрібній кількості (і це залежить від того, як ми встановили в ньому дроселі або запрограмували роботу вентилятора), більш ніж удвічі нижча, ніж зазначено виробником, що означає подвоїти витрати на опалення.

Опалення будинку електричним обігрівачем "Тепломакс"

Вони можуть бути встановлені в будь-якій кімнаті будинку або квартири, це може бути передпокій, спальня, їдальня, кухня або санвузол для комфорту.

Ви можете вмикати та вимикати їх будь-коли. Або просто виставити програму на тиждень - включення та вимкнення обігрівача по днях тижня та годинах. За допомогою такої функції ви завжди можете повертатися в теплий будинок або приходити в офіс на роботу в затишну атмосферу, створену обігрівачами.

Тепломакс здатний здійснити швидке нагрівання і утримувати його скільки потрібно. Крім цього, вони мають величезну перевагу перед іншими варіантами обігрівачів – усувають тепловтрати приміщення. Це можливо завдяки тому, що нагріваючись тепло розподіляється по всій його довжині. І як наслідок утворюється теплова завіса.

На нашому сайті можна ознайомитися з електричними пристроями та замовити їх за номером:

☎️067-388-0-844