Тепломакс чи електричний котел: що краще?

Принцип роботи електричного котла

Електричні котли мають досить складну і внаслідок цього ненадійну електричну начинку, а нагрівальним елементом найчастіше є так званий ТЕН. Як правило, як теплоносій використовують воду. Загальну потужність котла утворюють щаблі нагріву, послідовна активація яких здійснюється автоматично.

Мінуси використання електричних котлів:

  • У електричних котлів досить велика витрата електроенергії. У порівнянні з іншими системами опалення електричні котли вимагають більше коштів для опалення приміщення за всіх рівних.
  • Необхідність розведення труб та батарей. Особливо це актуально для нетехнічних приміщень, де труби потрібно ховати у стіни, а це потягне серйозні ремонтні роботи.
  • Низька надійність. Електричні котли славляться тим, що часто виходять з ладу і важко піддаються ремонту (нерідко майстри замінюють цілі плати за дуже великі як для ремонту гроші, що майже можна порівняти з новими котлами). Після виходу з ладу без опалення залишається весь об'єкт. Це дуже суттєвий мінус, який необхідно вирішувати за допомогою дублювання системи опалення електричними автономними обігрівачами, які розміщені в різних частинах приміщення. "ТеплоМакс" створені для вашої безпеки - надійність обігрівачів вище, ніж ви можете навіть уявити виходячи із заявленої гарантії в 7 років.
  • Необхідно отримати дозвіл на встановлення електрокотла в будинку, квартирі або будь-якому іншому приміщенні.
  • При установці котла необхідно забезпечити наявність правильної проводки у приміщенні, яка здатна витримати тривале навантаження котла, та замінити при необхідності (а це у 99% випадків).
  • Якщо мова йде про приватний будинок, або просто не вистачає потужності, то необхідно в обов'язковому порядку підвищити потужність мережі, що підводиться, і лічильника до рекомендованих, з урахуванням використання електрокотла. Для цього потрібно укласти новий договір із електромережею та заплатити державі за можливість використовувати додаткові кіловати. (Сума суттєва, конкурує з підключенням газу)

Переваги обігрівачів «TeploMAX»:

  • Для встановлення електричних обігрівачів "ТеплоМакс" не потрібні жодні дозволи.
  • Монтаж здійснюється дуже просто. Для встановлення вам не потрібна допомога фахівців. Немає жодної потреби в монтажних роботах. Все, що вам потрібно – це наявність поряд розетки.
  • Електричні обігрівачі можна встановити у будь-якій частині приміщення. Вони мобільні, не займають багато місця, тому за потреби їх можна переміщати з місця на місце. Обігрівачі "ТеплоМакс" абсолютно безшумні, безпечні та прості в обслуговуванні.
  • За допомогою спеціальної програми ви зможете встановлювати час увімкнення та вимкнення приладу по днях. Коли вас не буде вдома, обігрівачі не працюватимуть, а отже не споживатимуть зайву енергію, що чудово сприяє економії. А якщо ви їдете надовго - достатньо виставити мінімальну температуру, тим самим суттєво заощадивши на опаленні.
  • Електричні обігрівачі "ТеплоМакс" допоможуть усунути тепловтрати у вашому будинку за рахунок своєї унікальної властивості - теплової завіси. Встановіть їх біля вікон або біля стін, що межують із вулицею.

На нашому сайті ви зможете детальніше вивчити наш асортимент та підібрати відповідний обігрівач для вашого приміщення. Телефонуйте, або залишайте заявку прямо на сайті.

«TeploMAX» — доступне тепло без зайвого клопоту.