Teplomax

Найвигідніші енергозберігаючі електричні обігрівачі

Категорія:

Дата: 18-09-2023

Мінімальна втрата енергії

Система "Тепломакс" працює за принципом максимального використання споживаної електроенергії та її перетворення на теплову енергію.

Це набагато ефективніше, ніж традиційні електричні обігрівачі.

Іншою перевагою є відсутність додаткових експлуатаційних витрат, наприклад, витрат на перевірку установки (газова установка повинна перевірятися щороку, а електрична установка – кожні 5 років), видалення залишків від спалювання твердого палива, а також відсутність власної роботи (часто не включається до розрахунків) .

Як встановити енергозберігаючі теплові обігрівачі "Тепломакс"?

Установка також безкоштовна - радіатори монтуються безпосередньо на стіну за допомогою кронштейнів, які постачаються разом із пристроєм або просто встановлюються на підлогу у вибраному місці. Поблизу потрібна лише розетка із заземленням, обов'язково.

Ідеальний вибір місця для розміщення нашої системи є місце під вікном або периметром зовнішніх стін, тому що вони більше промерзають. Ці місця мають найбільші тепловтрати приміщення.

Сучасні енергозберігаючі обігрівачі є такими, оскільки влаштовані таким чином, що утворюють теплову завісу, по всій своїй довжині, яка перешкоджає холодному повітрю надходити всередину приміщення.

За приладами можна розмістити матеріал, що відбиває тепло.

Якщо дотримуватись цих рекомендацій, то в приміщенні буде правильна конвекція тепла.

Гарантія

Ми надаємо три роки гарантії на конструкцію та електроніку всередині радіатора. Ми гарантуємо надійну якість приладів, безперебійну роботу електроніки, яка захищає від перегріву, перенапруги, роботу регістру без нагляду. Все це гарантує продовження терміну експлуатації нашої техніки.

Найекономічніший варіант опалення

Де купити енергозберігаючі обігрівачі в Україні?

На сайті teplomax.com.ua можна залишити заявку. Також телефонуйте за номером ☎️067-388-0-844. Наша адреса: м. Видубичі, вул. Будіндустрії 7. Будемо Вам раді завжди.