Як економно обігріти виробничі приміщення?

Найбільші проблеми виробничих приміщень великих площ з точки зору опалення - це суттєві тепловтрати через високі стелі, велику кількість вікон, а також наявність безлічі стін, що межують з вулицею.

Це все диктує серйозні вимоги при виборі системи обігріву, яка відповідатиме стандартам сучасного опалення: зручність та постійний контроль.

А якщо ця система буде ще й енергозберігаючою, то вибір стає очевидним.

Отже, як упоратися з опаленням цеху чи складу?

Такі приміщення, як: склади та виробничі цехи, майстерні, виставкові зали, церкви, спортивні зали та магазини великої площі – вимагають особливого підходу під час опалення. Вибір обігрівальних систем (приладів), а також їх розподіл та керування процесом залежно від споживаного тепла – потребує особливого контролю та управління. Саме ці можливості, включаючи дистанційне керування через модуль Wi-Fi, гарантують вам обігрівачі «TeploMAX». Контролюйте опалення по днях та годинах, не потрібно переплачувати за зайве тепло!

Час прогрівання повітря та підтримання постійної температури у приміщенні є найважливішими питаннями, з якими стикаються власники та керівники при опаленні промислових приміщень.

Для того, щоб обігрів промислових приміщень був максимально економічним, необхідно розставити обігрівачі в правильних місцях, де йдуть максимальні втрати. Мінімізація втрат тепла є першорядним завданням.

Як приклад, на вході в майстерні або магазини зазвичай встановлюються спеціальні повітряні завіси, щоб запобігти втратам теплого повітря при частому відкриванні дверей. За таким же принципом необхідно створити теплові завіси і в промислових приміщеннях, розмістивши обігрівачі «TeploMAX» під вікнами або по периметру стін, що межують з вулицею.

Часто у промислових приміщеннях не передбачені котельні, а розведення труб та батарей потягне серйозні фінансові вкладення. Більше того, відповідальний господар приміщення обов'язково продублює основну систему опалення — запасну, що доповнює. Бо аварійне промерзання приміщення може вилитися в катастрофічні фінансові втрати. Розумно перестрахуватися.

І в цьому випадку обігрівачі TeploMAX не мають конкуренції навіть в ідеї.

До того ж, 7-річна гарантія говорить про безпрецедентну надійність вашого дублера.

Окремим рядком слід згадати про тих, хто орендує промислові приміщення. Автономні обігрівачі ТеплоМакс встановлюються без монтажних робіт, а головне вони мобільні! Їх можна легко забрати з собою в нове приміщення, що орендується, не зазнавши збитків від вкладень в стаціонарну систему опалення, яка залишиться.

І так, не забудьте забезпечити герметичність, належну ізоляцію приміщення. Це також допоможе зменшити втрати тепла, а як ми вже з'ясували, посилені тепловтрати є основною причиною неекономічного опалення. Будьте ощадливими!

Електричні обігрівачі «TeploMAX» є одними з економічних обігрівачів у своєму класі, створені для опалення промислових приміщень.

На нашому сайті представлені обігрівачі за найвигіднішими цінами у Києві та Україні.

Ви маєте можливість замовити пристрої таких розмірів, яких ви забажаєте, дзвоніть за номером: ☎️067-388-0-844

«TeploMAX» – зроблено в Україні! Підтримайте українського виробника!