Опалення гаража, СТО

Перевірені способи обігріву вашого гаража

Низька температура, яка переважає взимку в гаражі або станції техобслуговування, ефективно перешкоджає ремонту автомобіля. Однак ніщо не заважає вам зігріти кімнату. Ми підкажемо, яке обладнання допоможе у цьому.

Тепло, що утікає

Перший крок, який ми повинні зробити, щоб позбавитися холоду в гаражі, повинен полягати в герметизації протягів. Для віконних рам варто використовувати акриловий силікон або монтажну піну, тому що саме через вікна тікає найцінніше тепло.

Трохи більше роботи доведеться виконувати власникам бляшаних гаражів, де стикування окремих елементів рідко буває точною. Проте слід пам'ятати, що герметично закритий гараж не є благом. Все через вологу, якої багато в майстернях. Відсутність будь-якої вентиляції сприятиме волозі та корозії листа нашого автомобіля. Вентиляція, навіть мінімальна, повинна підтримуватись просто шляхом тимчасового відкриття вікна чи дверей.

Переносне (мобільне) електричне опалення

Гараж - це місце, яке використовується у будь-яку пору року. Однак, оскільки це приміщення, яке часто не опалюється, його використання - наприклад, у разі ремонту несправності в автомобілі - утруднене. Добре заздалегідь отримати належну теплоізоляцію та обігрівач, який дозволить нам залишатися в гаражі навіть у зимові дні та вечори. Що ми можемо використати?

Автономні обігрівачі для гаража

Серед найзручніших опалювальних приладів переважають ті, що живляться від електрики. Одним із таких є обігрівач для СТО, гаража "Тепломакс". Він виготовлений із сталевої труби, яка заповнена теплоносієм, що має антикорозійні властивості.

Зручні габарити та легкість монтажу можна вважати однією з найбільших переваг електронагрівачів. Вони легко встановлюються в будь-якому місці і легко переміщаються.

Економічні обігрівачі для гаража

Вибираючи систему опалення, варто звернути увагу на те, чи вона має регульовану робочу потужність і термостат. Пристрої "Тепломакс" укомплектовані розумною автоматикою, що забезпечує ідеальний температурний режим без перевитрати енергії. Опалення може подаватися за необхідності. Програму можна поставити по днях тижня та годинах.

Купити обігрівачі можна на сайті teplomax.com.ua за найвигіднішими цінами. Наші фахівці проконсультують Вас, дадуть відповіді на всі питання та підберуть розмір приладу та потужність для Вашого приміщення - просто телефонуйте за номером:

☎️067-388-0-844