Переваги Тепломакс над газовим опаленням

На відміну від електричного опалення, у разі газового опалення капітальні витрати будуть вищими. Це безпосередньо пов'язане з необхідністю зробити газове підключення, внутрішню та зовнішню установку, а також придбати газовий котел. Середня вартість інвестицій для будинку площею близько 120м2 має становити близько 20-25 тисяч гривень, але це тільки діапазони, тому що все залежить від місцевих витрат на робочу силу та обраної моделі газового котла (і вони варіюються від 3 до 15 тис. гривень). . Додатковою вартістю є щорічний огляд опалювального котла. Оскільки зламаний газовий котел може становити серйозну загрозу здоров'ю і навіть життю членів сім'ї, дуже важливо, щоб пристрій працював і знаходився в найкращому стані. Тому рекомендується проводити щорічні огляди, які дають змогу оцінити технічний стан котла, а також перевірити герметичність установки.

Безперервність поставок

Важливим параметром, який необхідно враховувати, є безперервність поставок електроенергії або газу. У випадку з електрикою, якщо установка над землею, то в погану погоду, шторми і т. д. ми можемо бути відключені від джерела живлення до усунення несправності. Залежно від регіону такі ситуації трапляються рідше чи частіше. Нема такого ризику для газу. Скоріше немає ситуацій перебоїв із подачею цього палива.

В обох випадках вам також не потрібно турбуватися про запаси палива. Просто відкрутіть газовий кран або увімкніть обігрівач. Крім того, якщо вибраний нами котел співпрацює з регулятором, після налаштування індивідуальних параметрів він практично не вимагатиме обслуговування.

Що jбрати

Незважаючи на незаперечні переваги газового опалення, його основним недоліком залишаються високі експлуатаційні витрати. Вибір цього типу опалення як основне джерело є економічно невиправданим. Таким чином, наше порівняння виграє електричне опалення, оскільки воно зберігає переваги, пов'язані з використанням (простота управління, відсутність котельні, чистота), забезпечуючи при цьому відносно низькі експлуатаційні витрати.

Для економного опалення обирайте електричні обігрівачі Тепломакс на сайті teplomax.com.ua та за номером ☎️067-388-0-844