Переваги Тепломакс перед кондиціонерами

Кондиціонер як "теплова гармата" для захисту від тепловтрат

Досить часто кондиціонери використовують за принципом теплової гармати, щоб уникнути великих втрат тепла, якщо приміщення сильно провітрюється. Наприклад, у таких приміщеннях, як: магазини, цехи, склади, майстерні чи СТО у гаражах тощо.

Принцип роботи кондиціонера для обігріву приміщень

Оскільки кондиціонер сам не виробляє тепло (в ньому відсутній нагрівальний елемент), обігрів здійснюється за принципом теплового насоса - за рахунок відбору та перенесення тепла фреоном з вулиці та розповсюдження його всередині приміщення. Відповідно до падіння температури ефективність кондиціонера падає на порядки. А якщо кондиціонер не призначений для обігріву приміщення при мінусових температурах, то взагалі він вийде з ладу.

Електричні обігрівачі "ТеплоМакс" працюють за таким же принципом "теплової гармати", але тільки в даному випадку цей процес трохи більше розтягнутий у часі. Ефект будується на тому самому принципі і називають його - "теплова завіса". З її допомогою обігрівачі "TeploMAX" чудово усувають тепловтрати від вікон, холодних стін та різних мікро-щілин.

Гібридна система опалення

Якщо у вас вже встановлений кондиціонер, додайте обігрівачі "ТеплоМакс" для роботи в парі. Це не тільки убезпечить вас у разі поломки кондиціонера, але й складе ідеальну опалювальну пару. Чому? По-перше, кондиціонер починає працювати менш ефективно при наближенні вуличної температури до мінуса, а значить, вже варто переключитися на "ТеплоМакс". По-друге, ви ж не поставите відразу кілька кондиціонерів в одному приміщенні під кожним вікном, або не "розтягніть" один кондиціонер на всі зовнішні стіни, що промерзають, щоб отримати економію від ефекту теплової завіси. Мобільні та автономні обігрівачі «TeploMAX» легко впораються з цим завданням і ви мінімізуйте тепловтрати в приміщенні, що дорівнює максимальній економії.

Електрообігрівачі від "ТеплоМакс" будуть ідеально поєднуватися з кондиціонером, що працює в режимі "теплової гармати". У парі вони чудово ізолюють всі ваші приміщення від протягів і тепловтрат, що сприятиме відмінному мікроклімату в приміщенні, а головне економії!

Мінуси використання кондиціонерів для опалення приміщень

У холодну пору року кондиціонери є далеко не найкращим варіантом для опалення. По-перше, слід враховувати, що дані пристрої можуть працювати лише за певної допустимої температури. Звичайний температурний ліміт стандартних кондиціонерів, у яких є функція опалення приміщення, становить: до - 5 градусів Цельсія. При підході до нижньої межі зазначеної температури повітря на вулиці кондиціонер починає працювати при підвищеному зносі, і якщо так працюватиме тривалий час, то обов'язково незабаром вийде з ладу (перший у черзі на поломку стоїть компресор, найдорожча частина системи).

У разі експлуатації кондиціонера при температурі нижче за допустиму, одночасно з колосальною втратою ефективності ймовірність раптової поломки збільшується за експонентом. Обов'язково з'являться такі проблеми:

  • Обмерзання конденсатора
  • Поломка вентилятора
  • Поломка компресора внаслідок загусання олії

Як бачимо, звичайний кондиціонер не годиться для опалення приміщення за умов низьких температур. У такому разі використовують спеціальні інверторні кондиціонери, обладнані додатковою спліт системою та здатні працювати при -25 градусів Цельсія. Ціни на такі кондиціонери відповідно дуже негуманні, та й ефективність обігріву при низьких температурах роблять ці вкладення цілком безглуздими. До того ж, чим складніша система, тим вона не надійніша. Такі спеціальні кондиціонери, крім своєї початкової завищеної та невиправданої ціни, ще й досить затратні в процесі експлуатації, що часто вимагають спостереження/контроль спеціаліста.

Плюси сучасних обігрівачів «TeploMAX» полягають у наступному:

Нашим обігрівачам "ТеплоМакс" не страшні екстремально низькі температури. Вони можуть працювати зовсім у будь-яких умовах. Безпрецедентно надійні (7 років гарантії), і при цьому виконують ті ж функції як кондиціонери: теплова завіса та високий коефіцієнт корисної дії.

Для встановлення обігрівачів "ТеплоМакс" не потрібна допомога спеціаліста, немає жодної потреби у монтажних роботах або будь-якій іншій підготовці. Установка обігрівачів здійснюється дуже швидко, все що потрібно - наявність поруч розетки.

Завдяки спеціальній програмі, ви зможете встановлювати час увімкнення та вимкнення пристрою по днях і годинах, що чудово сприяє економії. А віддалений контроль через Wi-Fi модуль привносить сучасну технологію управління і як наслідок комфорт при опаленні вашого приміщення.

"TeploMAX" - це сучасні технології управління, максимальна ефективність та 7 років гарантії безвідмовної роботи.

Телефонуйте для безкоштовної консультації та розрахунку потужності обігрівачів за номером:

☎️067-388-0-844