Найекономічніший варіант опалення

Установка обігрівачів «TeploMAX» не вимагає жодних вкладень, оскільки вони повністю автономні. Немає необхідності розведення труб та батарей, не потрібні якісь спеціальні монтажні роботи.
Обігрівачі монтуються на будь-яку стіну за допомогою кронштейнів, які постачаються разом із пристроєм, або просто встановлюються на підлогу у вибраному місці. Все що вам знадобиться – це лише розетка із заземленням.
Ідеальним вибором місця для розміщення опалювальної системи ТеплоМакс є простір під вікнами або по периметру стін, що межують з вулицею. Такі стіни більше за інших схильні до промерзання, і щоб зменшити тепловтрати необхідно виставити там теплову завісу.

Сучасні енергозберігаючі обігрівачі, якими є обігрівачі ТеплоМакс, влаштовані таким чином, щоб ефективно створювати теплову завісу на максимально великій площі та перешкоджати проникненню холодного повітря у приміщення.
Для посилення теплової завіси додатково варто розмістити матеріал, що відбиває тепло. Якщо дотримуватись цих рекомендацій, то в приміщенні буде правильна конвекція (теплообмін), що дозволить максимально економити на опаленні, використовуючи обігрівач ТеплоМакс на всі 100% його можливостей.

Гарантії

Ми надаємо 7 років гарантії на конструкцію та електроніку. Ми гарантуємо надійну якість приладів та безперебійну роботу електроніки, яка захищає від перегріву та стрибків напруги.
Обігрівачі «TeploMAX» здатні на повну автономію та роботу без нагляду людини.

Найекономічніший варіант опалення

Використання обігрівачів "ТеплоМакс" як основна система обігріву приміщення - є дуже вигідним рішенням через відсутність супутніх витрат, які є обов'язковими для інших видів опалення:
Установка ТеплоМакс не потребує первинних вкладень.

Немає потреби облаштовувати додаткові технічні приміщення або додавати до будівлі нові конструкції. Наприклад, котельню або димар.

Обігрівачі ТеплоМакс надають можливість легко доповнювати та адаптувати систему опалення у разі будь-яких змін. Наприклад, розширення будинку, що спричинить збільшення споживання тепла.

Удосконалене автоматичне керування системою опалення дає значні переваги під час контролю опалення та його планування.

Де купити енергозберігаючі обігрівачі в Україні та Києві?

Залишайте заявку прямо на нашому сайті або дзвоніть за номером ☎️067-388-0-844
Наша адреса: м. Видубичі, вул. Будіндустрії 7.
«TeploMAX» — ваш найкращий постачальник тепла!