Сучасна система опалення великих приміщень

Облаштування великих та просторих кімнат, таких як: хол, вітальня або їдальня, є питанням, до якого потрібно підійти ретельно та з усіх боків.
З одного боку, дизайн інтер'єру має бути добре продуманий, щоб не було відчуття порожнього простору. З іншого боку - необхідно так все розмістити, щоб не захаращувати приміщення, і оптимально використовувати весь корисний простір.

Комфортна температура повітря у великих приміщеннях є пріоритетним питанням, тому що великі площі не просто прогріти, на відміну від малих. Тому дуже важливо правильно підібрати потужність опалення, обігрівачів. Бажаєте уточнити, яка потужність обігрівачів «TeploMAX» потрібна саме для ваших великих приміщень? Зателефонуйте нам! Наші співробітники зроблять розрахунки виходячи з площі та особливостей вашої будови, і повністю проконсультують. Або замовте безкоштовний прорахунок за допомогою форми на сайті.

Наша компанія подбала про те, щоб опалення приміщень за допомогою обігрівачів «TeploMAX» було не тільки максимально ефективним та економічним, а й стильним! Елегантне кування та конструкція з нержавіючої сталі дозволяє обігрівачам ТеплоМакс вписатися в будь-який інтер'єр, принісши з собою образи солідності та сучасності одночасно. Обігрівачі «TeploMAX» є приватною та спеціальною розробкою, що поєднує в собі ідеї сучасного дизайну, та створення максимально ефективної теплової завіси, що дозволяє мінімізувати тепловтрати.

Завдяки особливому повітряному форм-фактору обігрівачі «TeploMAX» візуально не захаращують простір, стаючи цікавим орієнтиром і доповненням для інших елементів декору приміщення.
Правильний обігрів та контроль температури повітря на великих площах – це непростий процес, що потребує надійної та економічної системи опалення. Ось лише деякі з переваг обігрівачів «TeploMAX»:

  • Проста установка, яка не потребує монтажних робіт;
  • Мобільність приладів (можна переміщати будь-якої миті, будь-які інші об'єкти);
  • Мають антикорозійні властивості;
  • Не замерзають до -20°С;
  • Вбудована система клімат-контроль забезпечує зручне керування обігрівачами по днях та годинах;
  • Wi-Fi модуль дозволяє керувати/контролювати опалення дистанційно;
  • Подовжена форма створить правильну конвекцію та теплову завісу;

З обігрівачами "TeploMAX" вам не потрібно буде прилаштовувати котельню, або замислюватися: як правильно вивести трубу, утилізувати відходи згоряння палива тощо.
Для орендованих приміщень це питання тим паче ключове. З обігрівачами ТеплоМакс усі питання вирішуються одразу. "TeploMAX" - просто додай розетку!

Щоб купити найкращий обігрівач від українських виробників — відкрийте форму замовлення, або телефонуйте за номером ☎️067-388-0-844