Як обігріти квартиру без електрики

Через атаки росії на нашу енергосистему українці часто залишаються без світла і газу, змушені терпіти холод. У таких умовах допоможуть прості лайфхаки, про які ми розповімо у цій статті.

Використання газового пальника

Хорошим варіантом для обігріву приміщення можуть стати туристичні газові пальники з балоном. Ці пристрої не тільки забезпечують тепло, а й дозволяють приготувати їжу.

Найкраще розмістити газовий пальник посеред кімнати, подалі від меблів. Вона ефективно обігріває невеликі площі, але не використовуйте її більше двох годин поспіль, тому що при горінні поглинається кисень і потрібно провітрювання приміщення.

Слідкуйте за технікою безпеки: ставте пристрій на вогнетривкий матеріал, наприклад тонкий металевий лист. Ніколи не залишайте увімкнений пальник без нагляду і обов'язково придбайте вогнегасник на випадок надзвичайної ситуації.

Зробіть обігрівач зі свічок

Для створення імпровізованого обігрівача вам знадобиться скляна банка об'ємом 200 мл із металевою кришкою, соняшникова олія, гніт, металева консервна банка, невелика дошка та вигнутий шматок металу.

Інструкція:

  • Налийте соняшникову олію у скляну банку. За допомогою викрутки зробіть отвір у кришці та пропустіть через нього гніт з натуральних ниток.
  • Прикрутіть металеву пластину до невеликої дощечки шурупами. На іншому кінці пластини закріпіть консервну банку шийкою вниз, щоб конструкція нагадувала "абажур".
  • Поставте банку з олією на дощечку і запаліть гніт. Струмінь тепла буде підніматися і нагрівати консервну банку, від якої тепло поширюватиметься в сторони і нагріватиме приміщення. Замість банки з олією можна використовувати звичайну свічку.
Як обігріти квартиру без електрики

Але що, якщо ми скажемо, що є обігрівач, який продовжує обігрівати приміщення навіть після відключення електрики?

Так, Вам не почулося, що обігрівачі нового покоління від Тепломакс завдяки своїй функції накопичення тепла, здатні підтримувати комфортну температуру в приміщенні до 4 годин (залежить від розміру самого обігрівача та рівня теплоізоляції приміщення), що робить їх ідеальним вибором для переживання короткострокових перебоїв у подачі електроенергії. або віялових відключень, навіть без використання генератора.

Тепломакс - це сучасний електричний обігрівач, призначений для створення теплової завіси, яка ефективно зменшує втрати тепла і знижує витрати на опалення. Ці обігрівачі можуть обігрівати приміщення будь-яких розмірів, при цьому не вимагаючи складного монтажу. Завдяки своїй мобільності, обігрівач Тепломакс легко переміщається між цехами, будинками та навіть містами.

Основні переваги обігрівачів Тепломакс:

Надійність: обігрівачі захищені від перепадів напруги в електромережі, що гарантує їхню безперебійну роботу. Після відновлення подачі електроенергії вони автоматично відновлюють всі налаштування.

Простота у використанні: мобільний додаток дозволяє легко налаштовувати та змінювати параметри кліматичної системи. Ви можете встановити оптимальну температуру, вибрати режим роботи та скласти розклад роботи системи, перебуваючи у будь-якому місці.

Мобільність: обігрівачі Тепломакс легко переміщати, що робить їх зручними для використання у різних приміщеннях та місцях.

Ефективність: створює теплову завісу, обігрівачі Тепломакс значно знижують тепловтрати, забезпечуючи стабільне та надійне опалення в будь-яких умовах.

Як обігріти квартиру без електрики? Використовуйте обігрівачі Тепломакс для ефективного та економічного опалення ваших об'єктів. Для замовлення залишайте заявку на сайті або телефонуйте за номером:

☎️067-388-0-844