Який обігрівач найефективніший та економічніший

Ми працюємо на ринку обігрівачів більше 15 років і поставимо опалювальні системи як для промислових, так і для приватних об'єктів. І можемо з упевненістю сказати, що найефективніший та економічний обігрівач – це Тепломакс. Розглянемо за якими критеріями потрібно вибирати радіатор і по яким критеріям обігрівачі Тепломакс перевершують інші обігрівачі:

Наявність термостата: обігрівачі з термостатом регулюють теплогенерацію при досягненні заданої температури автоматично знижуючи енергоспоживання.

Регулятор температури: можливість ручного налаштування градусів обігріву для оптимального керування споживанням енергії.

ККД (коефіцієнт корисної дії): сучасні обігрівачі мають ККД понад 98%, що є високою ефективністю.

Час утримання тепла: здатність пристрою утримувати тепло після завершення циклу обігріву, впливаючи на тривалість підтримання комфортної температури у приміщенні.

Вплив на мікроклімат: оцінка впливу обігрівача на рівень вологості повітря, відсутність сторонніх запахів та рівень шуму у приміщенні.

Безпека: оцінка ризику отримання опіків і загоряння в залежності від поверхні пристрою, що нагрівається, і принципу теплогенерації.

Розумна ціна: співвідношення вартості обігрівача до його характеристик, що надає споживачеві оптимальне поєднання функціональності та економії.

Для визначення найбільш економічного обігрівача з електроенергії для дому слід врахувати наступні показники:

  • конвектор (витрачає 8 кВт електроенергії на обігрів кімнати площею 20 кв.м. протягом 4 годин);
  • масляний обігрівач (витрачає 3 кВт електроенергії для обігріву 20 кв.м. за 1,5 години);
  • тепловентилятор (вимагає 2 кВт електроенергії для обігріву 20 кв.м протягом 1 години);
  • інфрачервоний обігрівач (використовує 2 кВт електроенергії на обігрів 20 кв.м. за годину);
  • керамічний обігрівач (витрачає 0,64 кВт електроенергії на обігрів 20 кв.м. за 2 години)

Виходячи з вищевикладеного, конвектору потрібен значний час та енерговитрати для обігріву приміщення, у той час як масляний, інфрачервоний та тепловентилятор справляються із цим завданням значно швидше. Керамічний обігрівач, своєю чергою, характеризується оптимальним енергоспоживанням.

який обігрівач найефективніший та економічніший

1. Електричні керамічні панелі є ефективним рішенням для обігріву як основних, так і додаткових приміщень, таких як квартири, офіси та підсобні приміщення. Обігрів здійснюється завдяки інфрачервоному випромінюванню та конвекції, забезпечуючи розподіл теплого повітря. Середня площа, яку такий обігрівач може охопити, становить 10-12 кв.м, і він швидко створює комфортні умови у цій зоні, але не рівномірно обігріває приміщення.

2. Інфрачервоні обігрівачі широко використовуються для локального обігріву для відкритих і відкритих майданчиків, таких як альтанки і тераси. Не рекомендуємо використовувати в закритих приміщеннях, тому що ІЧ обігрівачі не забезпечують циркуляцію повітря. Принцип роботи полягає в спрямованому інфрачервоному випромінюванні, яке потім поширюється простором за допомогою відбивача.

Конструкція інфрачервоних обігрівачів проста і включає корпус, лампу (карбонову, кварцову або галогенову) і, у разі підлогових моделей, стійку-тримач. Ці пристрої широко застосовуються для обігріву будівельних ділянок, відкритих або напіввідкритих складів і т.д., оскільки вони стійкі до вологи та пилу. Пристрій конвекторів дуже простий: в корпусі знаходиться нагрівальний елемент з отворами внизу і жалюзі вгорі.

3. Електричні конвектори широко використовуються для підтримки комфортної температури як у житлових приміщеннях, таких як квартири, будинки, дачі, лоджії та засклені балкони, так і в нежитлових приміщеннях, включаючи гаражі, склади та офіси. Вони ідеально справляються з вологою та пилом, що робить їх універсальним рішенням для різних просторів. Але в порівнянні з іншими видами опалення конвектори досить затратні та небезпечні (не можна накривати, торкатися та ставити поблизу меблів).

Пристрій таких обігрівачів простий і ефективний. Вони включають нагрівальний елемент, поміщений в корпус з невеликими отворами внизу і жалюзі вгорі. Така конструкція забезпечує ефективну циркуляцію повітря, що дозволяє рівномірно розподіляти тепло по всьому приміщенню.

4. Опитавши фахівців нашого магазину про те, який обігрівач найефективніший і економічніший. Ми отримали одностану відповідь – Тепломакс. Найефективніший та економічний обігрівач на сучасному ринку – це безумовно обігрівачі Тепломакс. Ці обігрівачі мають виготовляються згідно з сучасними технологіями та оснащені програматорами: пристрої, які дозволяють встановлювати графіки роботи обігрівача (радимо ставити меншу температуру, коли в приміщенні нікого немає і підвищувати – перед приходом людей, це допомагає значно економити електроенергію). Здатність накопичувати тепло допомагає під час перебоїв електропостачання, обігрівач Тепломакс продовжує обігрівати приміщення протягом 2-5 годин, залежно від його розміру та теплоізоляції приміщення.

Також, ви можете керувати обігрівачем за допомогою спеціальної програми на смартфоні. Обігрівачі Тепломакс, створені з використанням передових технологій, забезпечують максимальну тепловіддачу при мінімальному споживанні енергії, що дозволяє зекономити до 50% на платежах за опалення.

Перший клас безпеки, відсутність горючих матеріалів, повна герметичність та захист від перегріву гарантують безпеку використання у будь-яких умовах. Додатково завдяки датчику температури поверхні обігрівача ви можете розміщувати їх поблизу меблів, накривати або використовувати в приміщеннях, де є діти.

Крім того, ці обігрівачі відрізняються високою екологічністю та стильним дизайном: є можливість вибрати колір (виробник надає можливість фарбування у будь-який колір на замовлення) та матеріал покриття – глянсовий, матовий або металік. Ця особливість дозволяє адаптувати радіатори до ваших уподобань та особливостей інтер'єру, гармонійно вписуючись у різні стилі – від мінімалізму до лофта. Вертикальні радіатори легко кріпляться на стіну, а горизонтальні моделі, як класичні, так і з художнім куванням, можуть бути оснащені ніжками, роликами або зручно вішатися на стіну, поєднуючи всі необхідні характеристики для ефективного обігріву вашого простору.

Якщо у вас ще є сумніви - ознайомтеся з каталогом обігрівачів і залишайте на нашому сайті заявку або телефонуйте нам прямо зараз:

☎️067-388-0-844