Чим обігріти складське приміщення

Через особливості складських приміщень та ангарів необхідно створювати спеціальні системи опалення, які суттєво відрізняються від типових систем, що використовуються у побутових умовах. Підтримка певної позитивної температури в періоди холодної пори року має важливе значення як для забезпечення комфорту працівників, якщо вони знаходяться в приміщенні, так і для збереження товарів та обладнання.

При виборі системи опалення для складських об'єктів, крім ефективності обігріву, значну роль відіграють загальні експлуатаційні витрати та витрати на паливо, що ґрунтуються на обсягах приміщення, яке потрібно обігріти.

Для забезпечення тепла у складських приміщеннях існує кілька типів опалювального обладнання, і вибір залежить від доступності палива та витрат. 

  • Газові котли: можуть працювати на магістральному газі або зрідженому газі.
  • Твердопаливні котли: можуть використовувати дрова, кам'яне вугілля або пелети.
  • Дизельні казани: працюють на дизельному паливі.
  • Електричне опалення: радіатори Тепломакс працюють на електроенергії та завдяки спеціальній енергозберігаючій технології та функції клімат-контролю знижує витрати на опалення до мінімуму.

Опалення складських приміщень великих розмірів часто здійснюється за допомогою водяного опалення з радіаторами, що обладнані вентиляторами. Можна також використовувати тепловентилятори, які живляться від котла через насоси.

Кількість тепловентиляторів залежить від необхідної потужності обігріву, розділеної на потужність одного тепловентилятора, яка залежить від моделі та температури води.

Автоматизація опалення складів може включати регулятори температури із температурними датчиками для підтримки комфортних умов. Для обігріву складу з використанням твердопаливного котла може бути потрібний водяний акумулятор, тоді як інші типи котлів можуть обійтися без нього.

чим обігріти складське приміщення

Чому обігрівачі TeploMAX – найкращий вибір для обігріву складу?

Сучасні обігрівачі TeploMAX застосовують передові технології, що робить їх ефективними у перетворенні електричної енергії на тепло. Вони здатні обігрівати приміщення з мінімальними втратами енергії, що скорочує витрати на електроенергію.

Ці обігрівачі оснащені дистанційними системами керування, що забезпечує точне регулювання температури в приміщенні та дозволяє уникати перегріву, що, зрештою, заощаджує енергію. TeploMAX - ідеальний варіант для складського приміщення, за допомогою спеціальної функції Ви можете виставляти потрібну температуру у певний час просто з програми на Вашому телефоні. Під час, коли на складі не будуть люди, а потрібна буде нормована температура для запобігання перемерзанню труб і збоїв в інших системах Вашого об'єкта, сміливо виставляйте потрібну температуру і Вам більше не турбується. Наші обігрівачі не лише збережуть тепло на складі, а й заощадять Ваші гроші.

Крім того, обігрівачі TeploMAX створюють теплову завісу, яка запобігає витоку тепла через двері та вікна, що також допомагає економити енергію. Одним із найпопулярніших виборів споживачів є інфрачервоні обігрівачі, але навіть тут TeploMAX має безліч переваг. Інфрачервоні обігрівачі гріють предмети, через що тепло розподіляється нерівномірно, тому вони більше підходять для відкритих просторів. У свою чергу, електрорадіатори є пристоями комбінованого типу та нагрівають не тільки предмети, а й повітря, що допомагає рівномірно розподілити тепло по всьому приміщенню.

Однією з основних переваг TeploMAX перед газовими, електричними та твердопаливними котлами є легка та швидка установка. Що значно зменшує загальні витрати та не вимагає складних робіт з інтеграції до системи опалення. Також не вимагає додаткових матеріалів та систем (створення додаткової інфраструктури, такої як, наприклад, газова мережа, що знижує початкові інвестиції та робить цей вид обігріву економічно вигідним).

Обігрівачі дуже мобільні, достатньо просто перевезти його з одного місця в інше і підключити в розетку, нічого більшого.

І, нарешті, обігрівачі TeploMAX забезпечують безпеку за допомогою різних систем захисту, включаючи захист від перегріву та випадкового торкання гарячих елементів, що робить їх використання безпечним та знижує ризики для Вашого об'єкта.

Для замовлення енергозберігаючого обігрівача TeploMAX, а також на пропозицію співпраці - залишайте заявку на сайті teplomax.com.ua або дзвоніть за номером:

☎️067-388-0-844